Hej på er!

Nu är sidan lite mer avancerat, dvs. det ser aningen bättre ut. Innehållet är dock detsamma som det har varit tidigare. Varför gjorde jag om den? Jo, för att den kunde se lite ful ut ibland, och jag gillar inte fullt! Dessutom är det rätt kul att lära sig html, fast frågan är hur användbart det är?

Jag kommer från Nya Zeeland och har bott här ett tag nu (10 år till och från) och det verkar som jag kommer att stanna i överskådlig framtid. Man går dit pengarna finns och jag jobbar i Karlskoga där jag bor.

Jag tränar på fritiden, måndag till onsdag, styrketränning, kondition, badminton.
Spelar El-gitar, spelar in egna kompositioner. Man kan provlyssna om man är intresserad på web länken musik. Min websida har en ganska bökig namn, kan aldig komma ihåg den. Musiken låter lite mesigare än judas priest, mest för att jag har inte världens bästa hårdrocksröst. Jag kan nog inte sjunga för att rädda mit liv, men jag får stå ut tills jag kan hitta någon som är villig att sjunga mina låtar. Jag vill gärna starta band.
Jag slöser lite tid med data spel, helst strategi, slöser lite tid med Sci-fi TV program som jag laddar ner. Jag reser en del när det faller mig in. Ryanair är min kompis.

Mer om mig...